Gicai

Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

Szükséged lenne némi jövedelem kiegészítésre? Akkor van egy remek ajánlatom. Néhány héttel ezelőtt kaptam meghívást egy olyan programba, ahol minimális kockázat és befektetés mellett, napi 10 perc ráfordításával tudsz értékelhető mellékjövedelemre szert tenni egy automatizált kripto kereskedő bot segítségével.

Két ingyenes próbanap áll a rendelkezésedre, hogy kipróbáld, ez alatt pedig a cég tőkéjét használva megkereshetsz 5 dollárt, amihez utána kapsz még 5 dollárnyi kezdőbónuszt. Miután a hivatalos tagsághoz csupán 50 dollár kell, így neked lényegében 40 dollárt kell csak hozzátenned.

Az 50 dollárt körülbelül egy hónap alatt tudod megduplázni, ha pedig 500 dollárod van bent a rendszerben, akkor azzal naponta akár 13 dollárt is kereshetsz. A pénzedet bármikor kiveheted, nincsenek komoly kötöttségek, a rendszer használata pedig pofonegyszerű. A meghívó linkem segítségével most Te is csatlakozhatsz, érdemes kipróbálni.

Akiket érdekel a dolog, azok az alábbi linken részletesebb leírást olvashatnak a programról, illetve a csatlakozás menetéről, valamint privát üzenetet is küldhetnek a részemre, amire nagyon szívesen válaszolok:

https://www.facebook.com/groups/394923013515720
Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

Közben megvolt az első sikeres lehívásom, hamarosan pedig jöhet a következő :)
Sikeres pénzlehívás (magyarul).jpg
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2020.11.09. 11:01
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Katimama »

Pár észrevétel:

- ha valaki megjelenik itt hirtelen nulla hozzászólással ( nem csak itt bárhol, ems-n is pld. )
már gyanús
- próbáltam rákeresni neten....scam detector oldalakon stb. 2 azaz 2 hozzászólást találtam,
mind2 magyar, "neki bejött"
- már olyan "unokázos" csalásra hajaz
- tőlem aztán bárki beszállhat, de ha rám hallgat, messziről elkerüli
- facebook oldal is hemzseg az érdeklődöktől :)

Saját vélemény, csak nehogy Torpilla megszivja :)
Katimama
Aktív tag
Aktív tag
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2020.11.09. 11:01
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Katimama »

1ébként hibáztam, mert utána se kellett volna néznem,elég lett volna ennyi:

"
Miután a hivatalos tagsághoz csupán 50 dollár kell, így neked lényegében 40 dollárt kell csak hozzátenned.
Az 50 dollárt körülbelül egy hónap alatt tudod megduplázni, ha pedig 500 dollárod van bent a rendszerben, akkor azzal naponta akár 13 dollárt is kereshetsz.

"

Fáradtságra fogom ezt a hatalmas hibát, mert ez utánanézést se érdemelt volna :)
Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

Akkor igyekszem gyorsan megválaszolni az általad felvetett lényegesebb pontokat, „észrevételeket”.

A hirtelen, nulla hozzászólásos feltűnés: nem tudom, hogyan másként lehetséges egy számunkra új oldalon megjelenni, mint nulla hozzászólással? Esetleg előtte alapozni kellett volna néhány tucat/száz placeholder bejegyzéssel? Szerintem nem ez a lényeg. Magáról erről a lehetőségről is csupán a közelmúltban hallottam/hívtak meg rá, illetve ezt a fórumot is csak a napokban találtam meg. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hátha más is kedvet kap a kipróbálásához.

Unokázós csalásokhoz abszolút semmi köze, ezt a pontot nem is igazán értem, még csak nem is hasonlít azokhoz a „módszerekhez” amikről annak kapcsán hallani szoktunk, ettől igazán nem kell tartanod.

Az egész dolog még nagyon új, most van felfutóban, én ezzel együtt is elég sok helyen szoktam most már találkozni olyanokkal, akik éppen kipróbálják. A facebook oldal látogatottsága pedig már az előzőekben lényegében megválaszolásra került: nagyon friss, a közelmúltban került csak fel, így komoly aktivitásra ott még senki nem számíthat, aki ismeri az online világot😊
A kivehető nyereség kapcsán: én magam is sikerrel hívtam már le összeget, ahogy azt meg is osztottam, így a saját tapasztalataim jók, működni látszik a dolog. Természetesen ezt sem kell elhinned, ez a te döntésed, de ezt kívülről egyfajta jósdaként, nem biztos, hogy kellő alapossággal és bizonyossággal meg lehet ítélni.

Mindenesetre egy dologban valóban egyetértünk: az embernek mindig óvatosnak kell lennie, és ez nem csak az online világra igaz. Én is ezt tanácsolom mindenkinek. Ahogy azt le is írtam, ha valaki 50 dollárral kezd, azt átlagos esetben körülbelül 1 hónap alatt tudja megduplázni. A pénzt bármikor lehívhatod, nem ragad bent és nem „kényszerít” senki arra, hogy olyan összegeket is bent tartsál, amit nem szeretnél. Úgy gondolom, hogy ha más nem, egy 50 dolláros próbát mindenkinek megér, ez az összeg (ami ráadásul inkább 40, a kezdő bónusz figyelembevételével) annyira alacsony, hogy ekkora kockázatot mindenki bevállalhat, aki új lehetőségeket szeretne kipróbálni. Utána pedig, ha lehívod az 50 dollárt, már a pénzednél vagy és onnantól kezdve tényleg semmitől nem kell tartanod. Mint mindent, ezt is ésszel és elvárható óvatosággal kezd kipróbálni, az a taktika viszont, amit én írtam, tökéletesen meg is felel ennek.
Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

Múlt héten ismét sikerült közel 100 dollárt lehívni. Mellékelem a képet, ami az első két lehívást mutatja, azaz két hét alatt közel 200 dollárt, illetve azt is, hogy az összeg sikeresen megérkezett a Bybit tárcába. Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy a meghívóm révén (https://www.gicai.net/user/reg/?inviteCode=74E8D3) csatlakozzon ehhez a lehetőséghez. Egyszerű és jól működő program, a belépés és a használat kapcsán pedig Mindenkinek segítek, senki sem fogja elveszettnek érezni magát a kérdéseivel. Készítettem egy részletes leírást is a kezdeti lépésekhez szükséges tudnivalókról, amelyet természetesen valamennyi általam csatlakozóval megosztok a belépése után.
Csatolmányok
beérkezett pénz.jpg
beérkezett pénz.jpg (40.3 KiB) Megtekintve 2914 alkalommal
második lehívás.jpg
Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

Telnek a napok, pörög a kassza

Vagy úgy is fogalmazhatnék, ha egy sikeres üzlet beindul, akkor idővel tényleg nincs szükség szavakra, az eredmények önmagukért beszélnek. Májusban vettem ki a rendszerből közel 200 dollárt, ezzel együtt mostanra már átléptem a 900 dollárt és közeledek az 1000 dolláros bűvös határhoz, amit hamarosan el fogok érni. Ez is jól mutatja, hogy milyen megbízható ütemben termeli a pénzt a program.
Aki még nem lépett be, annak sem kellene tovább haboznia, a legnagyobb kockázat az, ha kihagytok egy ilyen lehetőséget, nem biztos, hogy újra adódni fog hasonló. Elegendő a minimális 40 dollár is a kezdéshez, utána pedig hamarosan már azon kezdhettek gondolkozni, hogy mivel lepjétek meg magatokat, vagy a szeretteiteket az első sikeres pénzlehívásotokat követően.
Érdemes belevágni, nem fogjátok megbánni, én pedig senkit sem hagyok magára, mindenki számíthat a segítségemre, ahogyan azt az eddigi belépők is megerősíthetik. További infókért, illetve, ha kérdéseid vannak, nyugodtan keress facebookon, ahol Radoxx Rad néven találhatsz meg, a csoportunk linkje: https://www.facebook.com/groups/394923013515720/, illetve természetesen itt is nyugodtan küldhettek privát üzenetet.

A végén pedig következzen két kép, a fentiek alátámasztására:
Csatolmányok
Eddigi bevételek - 1.jpg
Eddigi lehívások.png
Torpapa001
Új tag
Új tag
Hozzászólások: 6
Csatlakozott: 2024.04.27. 13:58
Kapcsolat:

Re: Gicai

Hozzászólás Szerző: Torpapa001 »

A Gicait már a Futball Európa Bajnokságon is láthatjuk

Megkezdődött a Futball EB, a Gicai segítségével pedig 4 magyar felhasználó a helyszínen szurkolhat válogatottunknak. A cég állta az utazásukat, a szállásukat és persze a belépőket is. Már megosztottak néhány képet a helyszínről, amit a menedzserünk hozzájárulásával én is megteszek most, hogy Ti is láthassátok: egy jó lehetőség elfogadása révén szó szerint messzire juthatunk, a biztos bevételről nem is beszélve.

További infók, valamint a meghívó, amivel regisztrálhattok, megtalálhatóak Facebook csoportunkban:
https://www.facebook.com/groups/394923013515720/
Gicai a Futball EB-n.jpg
WhatsApp-kép, 2024-06-15, 15.05.37_b90c59b9.jpg
WhatsApp-kép, 2024-06-15, 15.05.05_bf8b45f9.jpg
Válasz küldése

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég