2catcash.com- Az oldal eltűnt
2catcash.com- Az oldal eltűnt
Egy nagyon egyszerű befektetési oldalt szeretnék bemutatni
Oldal neve: 2catcach
Indulás ideje: 219 január 23
Legkisebb befektetési összeg: 3 cent
Legkisebb kikérési összeg: 3 cent
Napi hozam: 1,45%, óránkénti jóváírás (óránként 0,06%)
Bónusz: napi 1-2-3 cent (összesen 3 alkalommal lehet bónuszt kapni)
Bankok: Payeer, Perfect Money, AdvCash, Bitcoin (az utóbbi kettőnél 10 cent a minimális befektethető összeg)
Ref: 20%,
4 napja fizettem be egy minimális összeget(40 cent), azóta óránként írja jóvá a hozamot. Kikérésem természetesen még nincs, de a napi bónuszt kétszer 3 centet, illetve egyszer 2 centet azonnal megkaptam a kikérő számlámra.
Ha valaki lát fantáziát az oldalban, az szíveskedjen a ref linkemmel regisztrálni, amit előre is köszönök
https://2catcash.com/ref?id=uu8tj
Oldal neve: 2catcach
Indulás ideje: 219 január 23
Legkisebb befektetési összeg: 3 cent
Legkisebb kikérési összeg: 3 cent
Napi hozam: 1,45%, óránkénti jóváírás (óránként 0,06%)
Bónusz: napi 1-2-3 cent (összesen 3 alkalommal lehet bónuszt kapni)
Bankok: Payeer, Perfect Money, AdvCash, Bitcoin (az utóbbi kettőnél 10 cent a minimális befektethető összeg)
Ref: 20%,
4 napja fizettem be egy minimális összeget(40 cent), azóta óránként írja jóvá a hozamot. Kikérésem természetesen még nincs, de a napi bónuszt kétszer 3 centet, illetve egyszer 2 centet azonnal megkaptam a kikérő számlámra.
Ha valaki lát fantáziát az oldalban, az szíveskedjen a ref linkemmel regisztrálni, amit előre is köszönök
https://2catcash.com/ref?id=uu8tj
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lucipapa 2019.05.30. 13:30-kor.
Re: 2catcash.com
Fantáziám az van, rááldoztam azt a 0.04 centet.
Nem igazán, nem bízok benne!
Az elmúlt hetekben a kapott bónuszt és 2 PTC oldal (frogbux, offersbux) kifizetéseit - összesen kb 6.5 dollárt - fektettem be. A napi hozamokkal ez az összeg mára meghaladta a 12 dollárt. Úgy döntöttem, hogy ebből 2 dollárt kikérek. A kikérés után az összeg azonnal megjelent a számlámon. A jövőben várhatón 2 hetente fogok kikérni.
A kapott összeg:
Payeer.com <support@payeer.com>
7:29 (2 órával ezelőtt)
címzett: én
Payeer
+ 1.98 USD
Date: 18.05.2019 08:29:56
ID: 794036236
Details: P1008446280 → P518
Amount: 1.98 USD
Comment: 2CATCASH.INVESTOR_WITHDRAWAL
A kapott összeg:
Payeer.com <support@payeer.com>
7:29 (2 órával ezelőtt)
címzett: én
Payeer
+ 1.98 USD
Date: 18.05.2019 08:29:56
ID: 794036236
Details: P1008446280 → P518
Amount: 1.98 USD
Comment: 2CATCASH.INVESTOR_WITHDRAWAL
Most mi van az oldalal

Re: 2catcash.com- Nem elérhető
Jelenleg az oldal nem elérhető. Ha bármi változás lesz, akkor azt azonnal jelzem.
remélem meg csinálják mert pont 3 nap előtte raktam be 9 dollárt

Maximum 1-2 napig bizakodhatunk az oldal visszatérésében, de szerintem sok esély nincs rá. Ha dolgoznának az oldalon, akkor azt előre jelezték volna. Én 6,5 dollárt fektettem be, és csak 2 dollárt tudtam kikérni. Sajnos az ilyen oldalak túl sokáig nem húzzák.
Sejhettem volna az ilyen befizetős oldalakkal vigyázni kell. elterjed hogy fizet azt látják hogy sok befetetés van azt bezárják!
Re: 2catcash.com- Az oldal eltűnt
Hiába reménykedtünk a visszatérésben, ez nem következett be.
Kérem a hozzáféréssel rendelkezőt, hogy szíveskedjen a bejegyzésemet az "Archív" topicba áthelyezni
Kérem a hozzáféréssel rendelkezőt, hogy szíveskedjen a bejegyzésemet az "Archív" topicba áthelyezni