Van egy úgy nevezett "Productivity Scale", ahol gyakorlatilag értékelve vagyunk a statisztikánk alapján. Itt első sorban nyilván az eladás számot nézik, de fontos, hogy figyelj arra, hogy ne legyenek olyan fájlok, amiket nem töltöttek le 60 nap alatt.

(ez nem a sajátom)
Ahogy már említettem különböző szintek vannak, hogy hány %-ot fizet az eladás/hosszabbítás után.

Productivity Scale 0-5: 50% eladás/40% hosszabbítás
Productivity Scale 6: 55% eladás/45% hosszabbítás
Productivity Scale 7-9: 60% eladás/50% hosszabbítás
FONTOS!
Ha lett egy eladás/hosszabbításod, akkor nem tudod azonnal kikérni a pénzt! 2 hát várakozási idő van, aminek az az egyszerű oka, hogy sajnos előfordulhat, hogy lopott bankkártyával vesznek prémiumot. Illetve maga az oldal se rögtön kapja meg a pénzt, hanem 2-3 hét eltéréssel.

available: amit kikérhetsz
hold: amit 2 hétig nem
Kifizetés már 1$-tól!

Paypalra 50$ a minimum és 5 dolláros fee 100$ alatt, illetve a felett 5%.
A Webmoney-t tudom ajánlani, mert oda már 1$ is fizet és vannak oldalak ahol átlehet váltani Paypalra a pénzt.
Pár bizonylat:

Gyakori kérdések
Mit érdemes feltölteni?
Felnőtt tartalmat. Ha eladást szeretnél, akkor ez a legjobb út.
Filmekkel ne is próbálkozzak?
A feltöltök nagy része +18-as tartalommal dolgozik, egyébként nincs benne tapasztatatom, hogy filmekkel működik e.
Hova érdemes kirakni a feltöltött linkjeimet?
Fórumokra első sorban. Ha alattam dolgozol és küldesz egy privát üzeneted, akkor elküldöm a legjobb helyeket.
De egyébként a Google a barátod, kb. az összes oldal kidobja ha a megfelelő kulcsszavakat használod.
Miért jobb az ha a prémium eladás után kapom a pénzt?
Azért mert sokkal többet keresel, mint ha letöltés után kapnád. Gondolj csak bele ha csak egy hét alatt jön 2-3 eladásod, ami 30-40 dollárt hozz...
Másrészt a legtöbb fórum nagyon nem is nagyon engedi a PPD oldakat +18-as kategóriában.
Hány feltöltést érdemes kirakni egy nap?
10-15 már elég jó.
Nincs gyors internetem, nem tudok feltölteni.
Erre való a RDP szerver. Körülbelül havi 5-6 dollárba kerül és nagyon gyorsan tudsz fel/le tölteni.
Erről bővebben PM-ben nyugodtan kérdezhetsz vagy akár itt kommentben.
A tárhelyünk mérete 500GB, de ha sok eladásod lesz, akkor automatikusan több lesz.
Ha egy hónapban 100$ megkeresel, akkor úgy nevezett "Advanced" tagságot kapsz, amivel ingyen kapod a prémium tagságod.
Egyébként majd féláron tudod megvenni saját egyenlegből.
A Keep2Share Affliate része a Moneyplatform.biz nevű oldalon van
A KS és a MP jelszavad ugyan az!
Regisztráció

1. Kattints a "Become Affiliate" feliratra.

2. Töltsd ki az űrlapot

3. Kattints a "Submit" gombra és várj, amíg elfogadnak. Emailt kapsz róla.

JÓ TANÁCS!
Legyél kitartó! Nekem az első 4 hónap kész szenvedés volt. De nem adtam fel és egyszer csak beindultak az eladások.

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írd meg. Válaszolok itt vagy akár privátban.
Sok sikert!