WCEX-Ingyen 50 token!
WCEX-Ingyen 50 token!
https://wcex.co/?ref=N0ZX2eH
Globális, Alacsony Költségű
Digitális Valutaváltó
Indulás
2017.10.10.
Hagyj fel az idejétmúlt valutaváltók használatával.
A WCX professzionális szolgáltatást nyújt 10x alacsonyabb díjért.
Mik azok a WCX Tokenek?
10 WCX = 1 USD az ICO-nál
WCX token birtokosként, jogosult vagy részesedést kapni a WCX bevételéből.
A WCX által generált bevételek 20%-a automatikusan szétosztásra kerül a token tulajdonosok között, a birtokolt mennyiségtől függően.
Valutaváltóként, a WCX különböző digitális valutában számítja fel a tranzakciós díjakat. Ez azt jelenti hogy WCX tokent birtokolni olyan, mintha passzív jövedelemre tennénk szert, egy teljes portfóliónyi különféle digitális valutával.
A WCX alapja az ERC20 token. WCX ICO tervezett időpontja 2017.Szeptember 9..
Globális, Alacsony Költségű
Digitális Valutaváltó
Indulás
2017.10.10.
Hagyj fel az idejétmúlt valutaváltók használatával.
A WCX professzionális szolgáltatást nyújt 10x alacsonyabb díjért.
Mik azok a WCX Tokenek?
10 WCX = 1 USD az ICO-nál
WCX token birtokosként, jogosult vagy részesedést kapni a WCX bevételéből.
A WCX által generált bevételek 20%-a automatikusan szétosztásra kerül a token tulajdonosok között, a birtokolt mennyiségtől függően.
Valutaváltóként, a WCX különböző digitális valutában számítja fel a tranzakciós díjakat. Ez azt jelenti hogy WCX tokent birtokolni olyan, mintha passzív jövedelemre tennénk szert, egy teljes portfóliónyi különféle digitális valutával.
A WCX alapja az ERC20 token. WCX ICO tervezett időpontja 2017.Szeptember 9..
Re: WCEX-Ingyen 50 token!
Regiztem, de nem találom a ref linkem!?
Segítséget kitől kérhetek?
Most néztem meg. Nekem sincs már ott a reflinkem. Lehet megszűnt a toborzás már.
Köszönöm! Szomorú!
nekem ott van 

Slufy a közepe táján az oldalnak, egeréssz kicsit lefelé az oldalon és ott lesz a reflinked
sziasztok!
Most néztem fel az oldalra, kb 1-2 hónapja nem voltam rajta azt hiszem. Eléggé megváltozott.
Én nem tudok belépni. Jelszó emlékeztetőt sem küld, azt írja nincs ilyen felhasználó. Akkor ennyi? Ezért toboroztuk az embereket?
Most néztem fel az oldalra, kb 1-2 hónapja nem voltam rajta azt hiszem. Eléggé megváltozott.
Én nem tudok belépni. Jelszó emlékeztetőt sem küld, azt írja nincs ilyen felhasználó. Akkor ennyi? Ezért toboroztuk az embereket?
Én be tudok lépni.
Szerintem a te linkeden regisztráltam (nem toboroztam senkit), az 50 tokent át lehetett migrálni XT-re.
1 token 10 XT. De ezt csak akkor kapjuk meg a verifikáljuk magunkat a szokásos módon (személyi, számla, szelfi)
Szerintem a te linkeden regisztráltam (nem toboroztam senkit), az 50 tokent át lehetett migrálni XT-re.
1 token 10 XT. De ezt csak akkor kapjuk meg a verifikáljuk magunkat a szokásos módon (személyi, számla, szelfi)
de és én miért nem tudok? jelszó emlékeztető meg nem létező user-t ír?
Miközben mielőtt átváltott volna az oldal, betudtam mindig lépni... Akkor innen is kiestem a semmiért mint a globaltestmarketről vagy mi?
Hihetetlen...
Miközben mielőtt átváltott volna az oldal, betudtam mindig lépni... Akkor innen is kiestem a semmiért mint a globaltestmarketről vagy mi?
Hihetetlen...