LikesXL Online pénzkeresés valós kifizetéssel
Re: LikesXL Online pénzkeresés valós kifizetéssel
Ebben a müsorban a havi profitból csak az tud megélni aki szánmtalan laikus és hiszékeny embert tud belerántani ebbe az MLM játszmába és a referáltak után egyre jobban szporódó jutalákokból hizik a számlája !Valójában a referáltak által befizetett kisebb-nagyobb összegek jutalékain nyerészkedik.Van sok olyan programhirdető aki maga nem is fizet be egy kani vasat sem egy programba / igy hát nem is áll kockázatban - nincs mit veszitenie/ hanem megvárja mig a hirdetéseire jónéhányan ráharapnak és a refesek után járó jutalákokat veszi fel vagy abból eszközöl valamilyen csomagvásárlást ! Pl: a skyway a mai napig sem fizetett a befektetöinek egyetelen cent osztalékot sem viszont a hálózatépitők akik egy csomó embert beléptettek a programba tisztességes jutalékokhoz jutottak már eddig is a referáltjaik révén.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Már két bizonylatot is megosztottam veletek
Mint már említettem, már nem akarok meggyőzni senkit, ( egyébként nem rendelkezem túl sok reffel... ) csak a boldogságomat jöttem vissza megosztani veletek,s aki akar változtatni az életminőségén az most megteheti. És nem.... nem kell laikus emberek hadait benyomni a rendszerbe.... Ha valaki tisztes összeget fektet be, meg tud élni továbbajánlás nélkül is. A LikesXL-nek megvannak a bevételi forrásai, ami nem csak az újak befizetett összegeiből tevődik össze ( reklámozás, aukciós oldal, online sportfogadás, és most jön az új nyílt forráskódú coin ) és még egyéb projektek.
Hmmm, bár így hogy ennyi negatív gondolatot/spekulációt olvasok tőletek elgondolkodtam azon hogy vajon én ezek alapján hinnék e benne... Lehetséges hogy nem mernék belevágni... Nekem sokat segített, hogy olyan embertől hallottam róla, akiben megbíztam.
Azért adjatok egy esélyt a LikesXL-nek, és magatoknak. Webinár keddenkét még mindig szokott lenni
Bővvebb infó : geriggh42@gmail.com

Hmmm, bár így hogy ennyi negatív gondolatot/spekulációt olvasok tőletek elgondolkodtam azon hogy vajon én ezek alapján hinnék e benne... Lehetséges hogy nem mernék belevágni... Nekem sokat segített, hogy olyan embertől hallottam róla, akiben megbíztam.
Azért adjatok egy esélyt a LikesXL-nek, és magatoknak. Webinár keddenkét még mindig szokott lenni

Bővvebb infó : geriggh42@gmail.com
-
- Fanatikus
- Kapcsolat:
Mivel havi díj is van, itt csak akkor haladsz ha vagy bekamuzol egy rakat embert, vagy folyamatosan forgatsz vissza, de kis pénzzel ezt felesleges elkezdeni, nagy pénzt meg ebbe a piramisba aki berak, hát az piros-fekete kb.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Rendben, gondold így, én elfogadom. Bár ez olyan mintha én a atomfizikáról mondanék véleményt, csak épp közöm sincs hozzá 

1 éves "boldogság" ?nem akarok meggyőzni senkit, ( egyébként nem rendelkezem túl sok reffel... ) csak a boldogságomat jöttem vissza megosztani veletek,
Szóval csak abból értem én .a bevételi forrásai, ami nem csak az újak befizetett összegeiből tevődik össze

Az mennyi ? 100-200ezer ?Ha valaki tisztes összeget fektet be, meg tud élni továbbajánlás nélkül is.

Végül pedig ami a legjobban érdekel
Az új coin bevételi forrás ?

Na pont ettől a dumától akadok kiaki akar változtatni az életminőségén az most megteheti.

És ne haragudj de azzal a DECEMBERI kifizetéssel nem győztél meg hát az nem most volt..
Azóta lehet kék lett a fű az ég meg zöld

-
- Új tag
- Kapcsolat:
Elkészültek az új Magyar nyelvű videók!
Az új XPro hatalmas potenciál! Mi lett volna ha a bitcoin megjelenése elején 8 centért vásárolsz bitcoint ? Tudva, hogy milyen irányban halad, most megtennéd?
XPro:
https://www.youtube.com/watch?v=7xBkTfNU80c
LikesXL:
https://www.youtube.com/watch?v=xrqtS9473FE
Érdemes megnézni! A ti sikeretekért!
Személyes infó:
geriggh42@gmail.com
Az új XPro hatalmas potenciál! Mi lett volna ha a bitcoin megjelenése elején 8 centért vásárolsz bitcoint ? Tudva, hogy milyen irányban halad, most megtennéd?

XPro:
https://www.youtube.com/watch?v=7xBkTfNU80c
LikesXL:
https://www.youtube.com/watch?v=xrqtS9473FE
Érdemes megnézni! A ti sikeretekért!
Személyes infó:
geriggh42@gmail.com