Aki ismeri a  Marketglory játék oldalt  nos ez az oldal ahhoz hasonlító még  nem igazán kifejlődőtt  de folyamatosan fejlődik ugyan ugy  harcolhatunk más  országokkal szervezeteket   és  céget alapithatunk sajnos  magyarország  még  nincs   ugyhogy  ajánlom romániát  de  még fejlődő oldal 
https://myprofitland.com/game/banditaa20
Probáljátok csak ki

myprofitland
- 
				szepbalazs
 - Aktív tag

- Kapcsolat:

- 
				szepbalazs
 - Aktív tag

- Kapcsolat:

Re: myprofitland
Szisztok nos  hoztam pár  uj infot az oldalról nagyon jó kis  oldal ugyan ugy  dolgozni kell itt  is  naponta  2 szer  lehet  4  orát  egymás  után is  akár  3 naponta munka  utána  bonusz jár  a  pénz  itt is  átválthatod  aranyra  és az aranyat  euróra amit  ugye  bár  majd  kikérhetsz én még  nem fektettem bele  pénzt de  szerintem megérí mert igy  befízetés nélkül is  nocskán nől a bevétel itt  is  naponta  tudsz venni kávét  és  minden finomságot  ruhát   fegyver mindent  persze  vannak áraik  van saját  ország beli piac és  van globális a sajáton pénznemben tudsz venni globálon aranyért  érdemes  cégekbe is  fektetni 2  cégtípust csinálhatsz ingyen az egyik ilyen a  solár  farm és a  vízerőmü persze ezekből csak 1  et csinálhatsz amit termelsz azt  pedig eladhatod  és  aranyat kapsz érte  nekem solár farmom van de  inenn is  jönn az arany  bevétel egyszer ennyí akit  még  érdekel valami nyugodtan írjon kérdezzen

- 
				szepbalazs
 - Aktív tag

- Kapcsolat:

Re: myprofitland
Sziasztok úgy döntöttem egy  kicsit részletesebben elmondom hogy  is  van  én romániában vagyok a  játékban hely szerint  ezért  a  munkáért  csak 20 21  rubent fizet az oldal de  aki miniszter akar  lenni az ezen változtathat  az is  plusz jövedelem és  ezt  is  a  miniszterek határozzák meg  de a  fő bevételi forrás  a  cégekben van ott elég sok jövedelemre  tehetünk szert   ha  először  fizetünk rá