Na, megadom magam. Beregisztráltam (refként), napi átlagosan 5-10.000 oldalmegjelenítéssel csak hoz majd neked is valamit.any írta:Ömh szóval visszatérve ezzel is erősíteném az igazam! Ezt egy PTC oldalról másoltam.. csak nem a tiéd?janototh írta: lehet majd megpróbálom egy olyan "al" oldalon, ahol nem zavarja többé kevésbé a felhasználót!
Pop-Under Policy: Every day, once every 6 hours a Pop-Under will be displayed on your browser to help us keep our website with a high volume of money in order not to delay any payment at any time! Our Pop-Under will not show you any inappropriate or adult content!
Popads.net - Pop-Under Ad Network
Re: Popads.net - Pop-Under Ad Network
Köszönöm a regetjanototh írta: Na, megadom magam. Beregisztráltam (refként), napi átlagosan 5-10.000 oldalmegjelenítéssel csak hoz majd neked is valamit.
Nem fogsz benne csalódni, akár napi szinten is ki lehet kérni a pénzt ha megvan a minimum.. általában 8 órán belül már paypal-on a pénz, és természetesen levonás nélkül.. ilyen nem sok helyen van.
Be lehet majd valahogy állítani hogy 24 óránként 1x legyen csak popup?any írta:Köszönöm a regetjanototh írta: Na, megadom magam. Beregisztráltam (refként), napi átlagosan 5-10.000 oldalmegjelenítéssel csak hoz majd neked is valamit.
Nem fogsz benne csalódni, akár napi szinten is ki lehet kérni a pénzt ha megvan a minimum.. általában 8 órán belül már paypal-on a pénz, és természetesen levonás nélkül.. ilyen nem sok helyen van.
Vagy ez egyéni beállítás (js, php) kérdése?
EDIT: Meglett közben! Köszi!
Publisher Panel > Website oldalad nevére rákattintva megjelenik a Website Info majd Edit,janototh írta: Be lehet majd valahogy állítani hogy 24 óránként 1x legyen csak popup?
Itt lehet beállítani milyen hirdetési formák jelenhetnek meg.
Publisher Panel > Code Generator > Show advanced options > Popunders Per Visitor
Ez a rész kell neked.
Ha úgy gondolod hogy Adblockkal rendelkező felhasználóknál is jelenen meg hirdetés akkor hetente új kódot kell generálni
Tettem be azért nekik 24 óránként 2 limitetany írta:Publisher Panel > Website oldalad nevére rákattintva megjelenik a Website Info majd Edit,janototh írta: Be lehet majd valahogy állítani hogy 24 óránként 1x legyen csak popup?
Itt lehet beállítani milyen hirdetési formák jelenhetnek meg.
Publisher Panel > Code Generator > Show advanced options > Popunders Per Visitor
Ez a rész kell neked.
Ha úgy gondolod hogy Adblockkal rendelkező felhasználóknál is jelenen meg hirdetés akkor hetente új kódot kell generálni
Máris hozott 50 centet
Eddig nem rossz
Első kikérés!
Ez IGEN! Gratulálok (taníts MESTER)janototh írta:
Első kikérés!
azt ez 5000-10000 kattintás /nap vagy mennyiből jöhetett ez össze? biztos írja ott lent
Alexázd le az oldalam a signatureben (alexa siteinfo)raptor666 írta:azt ez 5000-10000 kattintás /nap vagy mennyiből jöhetett ez össze? biztos írja ott lent
Akkor írd már meg légyszíves privátba mi az oldalad xD
Mert nagyon kiváncsi vagyok, hát lehet hogy én is kaszálhatnék ebből, valahogy xD
Mert nagyon kiváncsi vagyok, hát lehet hogy én is kaszálhatnék ebből, valahogy xD
Meg is történt a kifizetés!
Köszi!
Köszi!
Ömh lehet nekünk hamarosan lesz közös bizniszünkraptor666 írta:hát lehet hogy én is kaszálhatnék ebből, valahogy xD
Ismételten 5 dolcsi kikérve.
Még 9 óra a kifizetésig
Még 9 óra a kifizetésig
Most kicsit irigyellek azt a 9 órát csak kibíródjanototh írta:Ismételten 5 dolcsi kikérve.
Még 9 óra a kifizetésig
Második is megjöttany írta:Most kicsit irigyellek azt a 9 órát csak kibíródjanototh írta:Ismételten 5 dolcsi kikérve.
Még 9 óra a kifizetésig
Gratulálok és még sok kifizetést kívánokjanototh írta:Második is megjöttany írta:Most kicsit irigyellek azt a 9 órát csak kibíródjanototh írta:Ismételten 5 dolcsi kikérve.
Még 9 óra a kifizetésig
Ez az utolsó, nem szemetelem a többivel tovább a témát
Remélem a 10% refjutalékot tényleg megadják neked
Hazudnék ha nem lenne látszata, köszönömjanototh írta:Ez az utolsó, nem szemetelem a többivel tovább a témát
Törölt kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára any 2017.09.06. 19:07-kor.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Miért nem fogadta el? Ezt írja "Rejection Reason: Website down"
https://t.me/nemhittemdevalobankifizetett Magyar Telegramos Hirdető Csoport
Ilyennel még nem találkoztam. Oldalad beküldésekor kapod ezt a hibaüzenetet?CashDouble írta:Miért nem fogadta el? Ezt írja "Rejection Reason: Website down"
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
igen tegnap beküldtem és ezt írta ki ma.any írta:Ilyennel még nem találkoztam. Oldalad beküldésekor kapod ezt a hibaüzenetet?CashDouble írta:Miért nem fogadta el? Ezt írja "Rejection Reason: Website down"
Azért mivel manuálisan fogadják el... Valószínűleg a szolgáltatód tiltsa azt akiknél ők vannak, így offline-nak látják a webed és elutasítják ...! Beszélj a szolgáltatóddal, hogy milyen országok vannak letiltva.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Elfogadták, szerintem azért nem fogadta el mert ingyenes tárhelyen van és néha nem elérhető az oldal és amikor ellenőrizte pont nem volt elérhető.raptor666 írta:Azért mivel manuálisan fogadják el... Valószínűleg a szolgáltatód tiltsa azt akiknél ők vannak, így offline-nak látják a webed és elutasítják ...! Beszélj a szolgáltatóddal, hogy milyen országok vannak letiltva.
Free tárhelyed dobd ki, vegyél egyet 500Ft-ért már lehet venni sok helyen.
Sikerült azóta orvosolni a problémát? Rapi neked meg köszi hogy próbáltál segíteni neki helyettem
Ömh igen azért viszonylag kevésből meglehet úszni a tárhelyet meg minden mást. Ingyenesek közül is azért van jó,de semmi sincs ingyen.
Törölt kép
Ömh igen azért viszonylag kevésből meglehet úszni a tárhelyet meg minden mást. Ingyenesek közül is azért van jó,de semmi sincs ingyen.
Törölt kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára any 2017.09.06. 19:07-kor.
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Amúgy az az oldal mi ingyenesen tárhelyen van nem használom csak a napokban láttam hogy elégé feltört a google kerősben így szét reklámoztamSikerült azóta orvosolni a problémát? Rapi neked meg köszi hogy próbáltál segíteni neki helyettem
-
- Fórumlakó
- Kapcsolat:
Több látpgatós weboldalból miért nem jön pénz? Adblock-os kódot tettem be pedig.
Kattintásra jelenik meg a hirdetés, ergó ha csak látogatják az oldalt, az még nem jelent semmitCashDouble írta:Több látpgatós weboldalból miért nem jön pénz? Adblock-os kódot tettem be pedig.