érdeklődés
Re: érdeklődés
És a Moneybux-al is ez a helyzet....
Ari
Ari
Ha lekattintod és beírod, az nem gond. Viszont ha nem a szerver idő szerint kattintasz, akkor a direktjeid és a béreltjeid után nem fogsz kapni semmit (ha vannak).csari írta:Hali!
Engem teljesen megkavar a Neo szerverideje. Reggelente kattolok, és ma lekattoltam rajta 5 standardot, most meg megint adott egy halom hirdetést. Nem gond, ha ezt is beírom? Mert ezek szerint valamikor kimaradt egy napom. Vagy ki fog maradni. Vagy lesz valami. Vagy semmi. áááááááááááááááááááááááááááááááááááá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ari
Köszönöm!
Akkor rendben, mert refem egyiknél sincs, de kösz, hogy szólsz, majd figyelek ezentúl.Admin írta: Ha lekattintod és beírod, az nem gond. Viszont ha nem a szerver idő szerint kattintasz, akkor a direktjeid és a béreltjeid után nem fogsz kapni semmit (ha vannak).
A
Szia admin!
Úgy tudom, hogy az ICOBUX elindult tegnap, Nem tudok belépni, és látom az ajánlatok közül is hiányzik.
Van róla valami információtok?
Úgy tudom, hogy az ICOBUX elindult tegnap, Nem tudok belépni, és látom az ajánlatok közül is hiányzik.
Van róla valami információtok?
Sziasztok! Nem tudja vki hogy a redhot67bu mennyi időn belül fizet ki?? Ill. lenne még1 kérdésem, ha alertpayra kérem ki a pénzt és onnan a bankkártyámra utalnám az pénzbe kerülne? Válaszotokat előre is köszönöm!!!
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
hello. van itt vki akinek fizetett már a 888bux miota manual payout van? ja,és standard tagoknak incrase fizet? mert nekem ez a harmadik hét hogy várom a 2 dolcsimat 

Ahogy elnézem a 888bux magyar fórumát, azóta még senki sem kapott kifizetést.
Incrasebux standard tagoknak 30 munkanap alatt fizetnek, Verified tagoknak pedig azonnal. A Verified tagság egy évre $3.5.
Incrasebux standard tagoknak 30 munkanap alatt fizetnek, Verified tagoknak pedig azonnal. A Verified tagság egy évre $3.5.
Köszönöm!
A Starnaute-on még reggel lekattintottam a hírdetéseket, de akkor még nem szerepelt a listában.
Utólag meg nem tudom, mennyi volt a standard klikk.
Ilyenkor mi a teendő?
Utólag meg nem tudom, mennyi volt a standard klikk.
Ilyenkor mi a teendő?
Utólag is beírható, de csak akkor ha tudod mennyi standard-ot kattintottál.
Köszönöm!
Vki válaszolna nekem?? Előre is megköszönném!!
Helló zsebibaby!!zsebibaby írta:Vki válaszolna nekem?? Előre is megköszönném!!
Én úgy tudom,hogy a redhot67, 7 munkanapon belül utal.(ha utal)
Ha alertpay-ről akarsz utalni a bankszámládra akkor 25000 ft fölött ingyenes,az alatt viszont 800 ft/utalás.

Gondok vannak a kifizetésekkel. Sokan panaszkodnak arra azok közül, akik kifizetést kértek, hogy az oldal azt írja, hogy ki lett fizetve, de az e-bank-ukon nincs rajta a pénz.
Ha újra normálisan fog működni, akkor visszakerül a listába.
Ha újra normálisan fog működni, akkor visszakerül a listába.
Köszönöm!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Szia Admin!
Érdeklődnék,hogy mi lett a tiocash,ptcgold,starnuate oldalakkal,mert nem találtam utalást a fórumban,hogy mi ujság,de az ajánlatokból pedig szépen lassan eltüntek.
Válaszodat előre is köszi ( márcsak,hogy van értelme még csinálnom őket)
Érdeklődnék,hogy mi lett a tiocash,ptcgold,starnuate oldalakkal,mert nem találtam utalást a fórumban,hogy mi ujság,de az ajánlatokból pedig szépen lassan eltüntek.
Válaszodat előre is köszi ( márcsak,hogy van értelme még csinálnom őket)
Helló!
A Tiocash-en várom a több mint egy hete kikért pénzünket, Ptcgold visszakerült a listába, Starnaute-n pedig azt írják karbantartás van.
A Tiocash-en várom a több mint egy hete kikért pénzünket, Ptcgold visszakerült a listába, Starnaute-n pedig azt írják karbantartás van.
Köszönöm!
-
- Érdeklődő
- Kapcsolat:
Szia!Admin írta:Helló!
A starnaute tegnap du-n óta kivállóan müködik. Visszakerülhet a listába?
Mi van a hiányzó oldalakkal, például: Sarnaute, PTCGold, BuxPro, FoxBux?
Starnaute: Eladó.
PTCGold: "We couldn't find an account with those details."
Buxpro: a listában van.
FoxBux: nálam még mindig nem jön be, nem tudom miért.
PTCGold: "We couldn't find an account with those details."
Buxpro: a listában van.
FoxBux: nálam még mindig nem jön be, nem tudom miért.
Köszönöm!
Foxbux már nálam sem jön be egy ideje:(
Mióta szervercsere volt egyáltalán nem jön be:(
Ami még érdekes, hogy a Buxmátrixon nekem csak ma sikerült 28-t kattintanom
Mióta szervercsere volt egyáltalán nem jön be:(
Ami még érdekes, hogy a Buxmátrixon nekem csak ma sikerült 28-t kattintanom

Szia! Mi lehet az oka, hogy a wordlinx-en nincs hirdetés? Nem tudok angolul és csak annyit tudtam megérteni, hogy elnézést kérnek!
HelloShilayla írta:Szia! Mi lehet az oka, hogy a wordlinx-en nincs hirdetés? Nem tudok angolul és csak annyit tudtam megérteni, hogy elnézést kérnek!
Én is így jártam napokig, de vakali írta, hogy éjjel van a frissítés.Igaza van éjjel 2 utánn 4-5 hirdetést is találsz 0.005$-osak.Én akkor csinálom ezt az oldalt.
-
- Új tag
- Kapcsolat:
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Buxism-mal mi történt, miért nincs az ajánlatok között?
-
- Aktív tag
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Nálatok a buxgator mükődik???
nálam napok óta nem jelenik meg a biztonsági kód így nem tudok belépni se...
Nálatok a buxgator mükődik???
nálam napok óta nem jelenik meg a biztonsági kód így nem tudok belépni se...
érdeklődés
Szeretném kérdezni,hogy másnak se jön be az onbux?Azt írja,hogy nem található.
Szia zsoka68!
Nálam rendesen bejön, de az utóbbi időben elég sok gondom van az oldallal, mert sokszor nem elérhető.
Nálam rendesen bejön, de az utóbbi időben elég sok gondom van az oldallal, mert sokszor nem elérhető.